Info/kontakt

Screenshot_2016-05-11-21-40-33~213072680_10154023276413950_2971494435520022883_o

Café Stift er en café, konsertplass og nattklubb, som ligger i hjertet av Kulturhuset Banken i Lillehammer.

KONTAKT

Direkte kontake eller reservering av bord ellerandre henvendelser til Cafe Stift kan nå oss på telefon 94053179 eller send oss gjerne en mail på cafestift@gmail.com så får du svar innen kort tid.

Du finner oss også på instagram og facebook!

Ved konserthenvendelser can du sende mail til cafestiftbooking@gmail.com

Klikk her for reservering av bord eller generelle henvendelser!
I åpningstid kan du nå oss direkte på 940 53 179 for en hyggelig prat! :)

INFO

På dagtid er Café Stift et populert spisested med behagelig stemning, internett og strøm, kaffelukt fra baristaen, god mat fra vårt velduftende kjøkken utstyrt med dyktige kokker. Kjøkkenet serverer lunsj fra kl 12:00 hvor vi fokuserer på å servere lokale og internasjonale retter med gode råvarer.

Vi er en fin plass på dagtid for studenter og andre som ønsker en plass for å ta et uformelt møte, studere, lese dagens avis eller nyte nydelig fersk espresso kaffe eller en god lunsj, på ettermiddagen demper vi lysene og du kan bestille middag, når som helst på dagen, hjemmelagde desserter. Baren holde høyt fokus på et godt utvalg av import og fatøl, tempererte viner på glass eller flaske, cocktails og sprit i forskjellige sjangrer.

kveldstid forandres Cafe Stift til en bar med fengende musikk og alle torsdager har vi et ukentlig konsept som heter “Vin & Vinyl“. Her holder vi vinsmaking med musikk i herlig atmosfære sammen med andre.

Vi har en moderne scene, med høy teknisk standard og lokaler med kapasitet til 140 sitteplasser. Vi jobber aktivt med å tilbringe kulturelle arrangement innen live musikk, stand-up og DJ’s fra hele verden, kort- og langreist, har samarbeidet med mange store festivaler på Kulturhuset, som Dølajazz, Litteraturfestivalen, Kulturnatt, Ungdoms Ol 2016, Teaterdagene for å nevne noen.
Vi er en bra plass for arrangementer for filmvisninger, hvor vi har storskjerm og HD projektor, mikrofoner til konferanser, møter og andre samlinger.

Cafeen kan leies for egne arrangement også på søndager og mandager, hvor vi holder stengt 

Lørdager har vi nattklubb med 20 års aldersgrense fra kl 23:00. Her har vi høyt fokus på nasjonale og internasjonale konsepter innenfor klubbmusikk som skal gi deg god dansemusikk. Vi har forskjellige konsepter hver helg og vi booker innen de fleste sjangere (følg oss gjerne på facebook) og se kommende arrangementer på startsiden.

Vi står også for serveringen og catering til selskapene i kulturhuset, hvor vi har lang erfaring med store og små grupper som jobbfester, julebord, møter, bryllup, konfirmasjoner og minnestunder, max kapasitet er ca. 200 spisegjester.

Vi gleder oss til du kommer innom, og vi ønsker alle byens herligste velkommen!